Energi og overskud

Går du med ønsket om at booste din energi og få mere overskud i dit liv, kan denne workshop være noget for dig. I mange år har jeg haft fokus på at løfte min energi og finde ind til mit inderste væsen af fred, lys og kærlighed. Jeg har sammensat et program der baseres på kraftfulde energigivende øvelser, kombineret med indlæg til dybere forståelse af den indre proces. Formidlingen baseres på mere end 20 års erfaring, uddannelse og studier, med afsæt i den esoteriske lære og en dyb forståelse af processer og virkning. Mere end 10 års erfaring med formidling til enkeltpersoner og grupper.

Programmet

  • Øvelser med at skabe energi, overskud og indre fred
  • Intuitive øvelser til selvrefleksion over øget nærvær, sindsro og energi
  • Individuel coaching i forhold til indre fred, livsglæde og harmoni
  • Healing og energioverførsel til gradvis øgning af din energi
  • Guidede healings meditationer, mindfulness- og visualiseringsøvelser

Indendørs gennemføres seancerne i afslappet atmosfære med masser af kærlighed. Primært siddende på stole, men også med mulighed for at du kan ligge ned.

Udendørs aktiviteterne sker i Skærbæk ved skov, strand og grønne områder. Vi vil bruge naturen som energi opbyggende sted og koble fra med mindfulness i bevægelse samt siddende/ liggende meditation.

Dit udbytte:

  • Konkrete værktøjer til at skabe et energiløft i hverdagen
  • Kontakten til din essens af fred, lys og kærlighed forstærkes
  • Du får viden om at løfte dig fri af tankemylder og bekymringer
  • Du får værktøjer til at beskytte dig mod uhensigtsmæssige energier/ ydre påvirkninger

Du inviteres til at dele oplevelser og indsigter med gruppen. Derved gøres den enkeltes feedback til en del af læringsrummet. Til understøttelse af din meditationspraksis får du får fri adgang til mine meditationslydfiler.

Forudsætning

Du har nogen erfaring med at meditere og lyst til/ åbenfor at modtage energioverførsel/ healing.

Praktisk

Medbring tæppe eller liggeunderlag. Praktisk tøj til indendørs og udendørs aktiviteter. Tykke strømper eller indesko. Notesblok og tegneredskaber til registrering af indsigter. Du skal også huske din madpakke.

Der serveres kaffe/ the frugt og kage.

Tid og sted

Dato:    

Lørdag den 11. maj kl. 9.30 – 16.00

Søndag den 12. maj kl. 9.30 – 15.30

Sted:

Peter Lykkehus

Børup Sandevej 7

7000 Fredericia

Tilmelding og betaling

Tilmeld dig via e-mail eller telefon og overfør kr. 1.500,- til reg. nr. 8117 konto nr. 3123795 eller via mobilpay på 29462421. Din plads på kurset er sikret når betalingen er modtaget. Hvis du framelder dig kurset indtil 14 dage før start får du dit beløb retur fratrukket et depositum på kr. 500,-. Derefter ingen krav om tilbagebetaling. Du er velkommen til at forespørge om evt. restplads på kurset helt frem til 2 dage før kursusstart. Max. 12 deltagere.

Early bird tilbud

Hvis du tilmelder dig inden den 14. april får du et værdikort til en meditations- og healings aften. Skal indløses senest i oktober 2019. Værdi kr. 120,-.

Jeg glæder mig til at se dig til en spændende og energigivende weekend.

Mange hilsner

Peter Lykkehus