vc_column 0=””]

[/vc_column]


Energi og overskud

Går du med ønsket om at booste din energi og få mere overskud og livsglæde i hverdagen, kan denne workshop være noget for dig. I mange år har jeg haft fokus på at løfte min energi og finde ind til mit inderste væsen af fred, lys og kærlighed. Jeg har sammensat et program der baseres på kraftfulde energigivende øvelser, kombineret med indlæg til dybere forståelse af den indre proces. Formidlingen baseres på mere end 20 års erfaring, uddannelse og studier, med afsæt i den esoteriske lære og en dyb forståelse af processer og virkning. Mere end 10 års erfaring med formidling til enkeltpersoner og grupper.

Programmet

  • Vi trækker på universets uendelige kilde af lys, energi og kærlighed som jeg overfører til dig via individuel healing og      energioverførsel.
  • Arbejde med intuitionen i forhold til at sanse ind på, hvad der giver netop dig øget nærvær, sindsro og mere energi.
  • At flytte fokus fra det mentale tanke- og handlingsmønster og åbne for hjertets visdom. Forvandlingen sker når vi          åbner os for kærligheden og lader det indre lys stråle igennem.
  • Individuel coaching i forhold til indre fred, livsglæde og harmoni.
  • Guidede healings meditationer, mindfulness- og visualiseringsøvelser.

Indendørs gennemføres seancerne i afslappet atmosfære med masser af kærlighed. Primært siddende på stole, men også med mulighed for at du kan ligge ned.

Udendørs aktiviteterne sker i Skærbæk ved skov, strand og grønne områder. Vi vil bruge naturen som energi opbyggende sted og koble fra med mindfulness i bevægelse samt meditation i det fri.

Dit udbytte:

  • Bevidsthed om at du er i stand til at løfte din vibration og derved stabilisere din energi og livsglæde.
  • Kontakten til din dybe essens af fred, lys og kærlighed forstærkes. Altså en dyb hvilen i dig selv.
  • Du får energiske værktøjer til at beskytte dig mod at blive drænet af omgivelsernes negative energier.

Du inviteres til at dele oplevelser og indsigter med gruppen. Derved gøres den enkeltes feedback til en del af læringsrummet. Til understøttelse af din meditationspraksis får du fri adgang til mine meditationslydfiler.

Forudsætning

Du har nogen erfaring med at meditere og lyst til energiarbejde.

Praktisk

Medbring tæppe eller liggeunderlag. Praktisk tøj til indendørs og udendørs aktiviteter. Tykke strømper eller indesko. Notesblok og tegneredskaber til registrering af indsigter. Du skal også huske din madpakke.

Der serveres kaffe/ the frugt og kage.

Dato:

Lørdag den 28. marts 2020 kl. 9.30 – 16.00

Søndag den 29. mars 2020 kl. 9.30 – 15.30

Sted:

Peter Lykkehus

Børup Sandevej 7

7000 Fredericia

Tilmelding og betaling

Tilmeld dig via e-mail eller telefon og overfør kr. 1.450,- til reg. nr. 8117 konto nr. 3123795 eller via mobilpay på 29462421. Din plads på workshoppen er sikret når betalingen er modtaget. Tilmeldingen er bindende. Tilmeldingsfrist 23.03.20. Der vil være et begrænset antal pladser på denne workshop (12 deltagere).

Jeg glæder mig til at se dig til en spændende og energigivende weekend.

Bedste hilsner

Peter Lykkehus

www.lykkehus.eu

peter@lykkehus.eu


Udtalelser

Jeg er meget taknemmelig for ”Energi og overskud” Weekend Workshoppen afholdt i maj og oktober 2019. Fantastisk stemning og høj energi i gruppen. Nedenfor ser du nogle udtalelser fra deltagere:

 

Jeg har lige deltaget på et rigtig spændene weekend kursus hos Peter som omhandlede mere livsglæde i hverdagen, ro på tankerne og at få åbnet sit hjerte. Waow jeg må sige, at det har været ud over alt forventning, utrolig givende, dybt, rørende og med en kæmpe effekt. Vi er også blevet healet individuelt med fokus på åbning af vores hjerter og at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Det har haft en kæmpe effekt og jeg føler mig stadig glad og forløst og er i en fantastisk kontakt med mit hjerte for første gang nogensinde. Peter er som person og underviser utrolig dyb, lyttende og har en kæmpe viden og indsigt. Prøv det, for det skal opleves. 

Mange kærlige anbefalinger fra Carina  


Jeg har deltaget på Peters workshop flere gange. Igennem meditations og healings teknikker, har jeg lært at få mere energi og overskud i hverdagen. En vigtig opdagelse for mig var, da jeg efter mange års jagt på lykken fandt den i mig selv takket være meditationen. 

Hilsen Jesper


Weekendens energi og overskud-workshop har været en fantastisk oplevelse. Jeg havde forventet at få mere fred og ro i sindet, men fik til min glædelige overraskelse meget mere i løbet af de to spænende dage. Jeg oplevede et meditations-niveau som jeg aldrig oplevet før. ’Energioverførelse’ lyder som et fancy ord, men hvis man oplever det på sin egen krop, er det helt specielt og overvældende. Jeg har også prøvet for første gang at meditere ude ved stranden, med blå himmel, solskin, fuglesang, havbølger, blødt sand og den skønnest natur. Vi fik nogle konkrete værktøjer til at skabe mere fred og energi i hverdagen, og effekten kan mærkes også i dagene efter workshoppen.

Mvh Jing 


Jeg har mediteret – on and off – gennem flere år, men aldrig rigtig fået det ind som en fast rytme. Peters engagement og store visdom, som han øser af i rigelige mænger, har givet mig et helt fantastisk boost.

Også arbejdet med at alt er energi var en fantastisk øjenåbner. At vi alle har adgang til at bruge vore iboende healende kræfter. At mærke kraften når vi lader hjerteenergien få frit løb.

Undervisningen er meget varieret med øvelser både inde og ude, hvilket giver en meget bred vifte af erfaring med healing og meditation.

Peters personlighed og ikke mindst de dejlige fysiske rammer gør, at jeg varmt kan anbefale alle, der har lyst til at arbejde mere med energier og lys til at melde sig til.

Glæd dig det kan kun blive godt.

Annette Christina


Tak for en enestående og lærerig weekend 

Hans Peter


Efter dejlig weekend hvor energien blev løftet med rigtig mange gode meditationer og energi overførsler plus teknikker til at beskytte sig selv mod dårlig energi, siger jeg tak for en god og dejlig workshop.

Mvh Ruben

Mindful vandring på stranden
Vandretur i skoven